Onze diensten

Bijzondere panden genieten een bijzondere en persoonlijke aanpak. 
Luxus Vastgoed specialiseerd zich in exclusieve eigendommen zoals herenhuizen, villa's, landelijk vastgoed, hoeves, penthouses.
 

 

Persoonlijk en professioneel advies

Met de meeste aandacht en de toelichting uit onze ervaring in het vak luisteren wij in een persoonlijk gesprek naar uw vastgoedplannen, naar uw wensen en noden. De vastgoedmarkt evolueerd en wij volgen continu op wat, waar en aan welke prijs wordt verkocht om een scherp inzicht te hebben in het luxesegment. Zo weten we de juiste kandidaat voor het juiste pand te vinden.

Dienstverlening op maat

Luxus Vastgoed zijn de bijzondere luxe panden van Immo Lietaer en is ontstaan naast de jarenlange dienstverlening in Immo Lietaer. Wij hebben dus een ruim klantenbestand opgebouwd en gaan er vanuit dat een bijzonder pand een bijzondere aanpak nodig heeft. Wij gaan er prat op dat elk dossier voorzien is van volledige en up-to-date informatie.

Krachtige communicatie

Wij gaan van te koop naar vekocht door onze doordreven professionele presentatie van uw woning. Naast onze eigen website zijn wij ook prominent aanwezig op alle mogelijke portaalwebsites en sociale media. Ook in de lokale en nationale geprinte media zal u Luxus Vastgoed terugvinden. Wij organiseren bezoekdagen en zijn te vinden op evenementen waar het juiste doelpubliek aanwezig is. De presentatietrends worden nauw opgevolgd en toegepast zoals luchtfoto's via drone, 3D virtuele tours en make-over van interieurs.

 

Optimale service

Luxus Vastgoed neemt de zorgen uit handen. Onze waaier aan dienstverleningen beperkt zich niet enkel tot verkoop. Voor investeringen kunnen wij optreden als rentmeester. Van plaatsbeschrijvingen bij verhuur tot het opvolgen van indexaties en technisch beheer. U kan op onze vastgoeddiensten beroepen waar u het nodig acht. Ons team biedt u deze optimale service.

 

Bijzondere aanpak

Betrokkenheid en betrouwbaarheid zijn de waarden voor onze bijzondere aanpak.
We bemiddelen volgens de deontologische code van de beroepsvereniging CIB  en staan garant voor een juridisch correcte overeenkomst waarin we uw belangen verzekeren.  Een tevreden klant is het bewijs van vertrouwen en daar doen wij het voor.